Det står stille

Det har ikke vært noen oppdatering fra meg i det siste, primært fordi det ikke skjer så mye. Jeg har fått sendt avgårde alle papirer til Maigaard, og så langt ser alt bra ut.

På tirsdag skal jeg ta siste blodprøven, AMH (Anti-Müller Hormon), og 2 mai skal jeg til gynekolog for å se at alt ser bra ut. Jeg er litt redd for sistnevnte, ettersom det kan se ut som om jeg ikke har hatt eggløsning nå i første syklus etter spontanaborten. Tidligere har jeg fått knallpositive tester, mens nå har det vært svake streker (og da har jeg testet morgen og kveld). Jeg burde vel ikke være bekymret siden LH så bra ut når jeg tok blodprøve, men det er jo typisk mennesker å bekymre seg! 

Håper virkelig at ting ser bra ut slik at jeg kan starte reisen i juni!

 

#storkebaby #storkemamma #ensligmedbarn #baby #herregudsomjeglengter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Veienmotstorkebaby

Veienmotstorkebaby

26, Ålesund

Jeg er en ung kvinne (tror jeg?) på 26 år, som alene har startet en reise mot å bli mamma. Det er mitt aller største ønske, så jeg håper virkelig at ønsket går i oppfyllelse! Jeg bor i en kommune litt utenfor Ålesund. Jeg bor alene i leilighet, og jeg er enslig. Jobber som servitør, kombinert med ytelse fra NAV grunnet helsen. Det var litt om meg! :)

Kategorier

Arkiv

hits